– 04.12.2017

Led осветлението,навлиза все по-бързо в живота ни.Днес искаме да представим на вашето внимание един продукт с особено голямо значение за растенията,а именно:

LED лампата за оранжерии

Тя е от ново поколение и е разработена да излъчва светлина в специфичен спектър ,полезен  за растенията.Подходяща е за отглеждане на растения в оранжерии и закрити помещения като подпомага растежа на корените,стеблото и листата. Червеният (660nm) и синият (450nm) спектър на светлината са в съотношение 7:3 и спомагат за нормалното протичане на фотохимичните процеси при растенията.Синият цвят помага за ускоряването на фотосинтезата.Липсата на този спектър влияе пагубно на развитието на коренната система на растенията.Червеният спектър на светлината оказва значително влияние върху фотосинтезата и фотопериодите като по този начин насърчава цъфтежа.Недостиг на червения спектър води до забавен растеж на листата.

Едно от главните предимства на светодиодните лампи за растенията е,че отделят малко топлина,което позволява растенията да бъдат разположени в по-компактно пространство.

 

 

 

– 03.12.2017г.

Уважаеми клиенти,

от днес можете да правите Вашите поръчки през новата платформа на led-portal.eu. Променихме визията на сайта, за да бъде пазаруването при нас по-лесно и приятно.